Meillä on pentuja

Kolme urosta ja kolme narttua syntyivät 21.7.2020.

Synnytys sujui nopeasti ja erittäin vaivattomasti. Haiku on omaksunut äidin roolinsa hyvin syvällisesti ja hoitaa pieniä vauvojaan antaumuksella. Pennut vaikuttavat elinvoimaisilta ja pirteiltä ja niillä on kauniit ja kirkkaat värimerkit.

Kaikille pennuilla on jo upeat kodit odottamassa. Kiitos kaikille mielenkiinnosta.

Isä: Avantyurin Iz Mirashela

FI & SE MVA HeJW-18 SEJV-19

Syntymäaika: 16.12.2017
Lonkat: A/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK
Selkä: VA1 (aste 1, lievä), lukumäärä: 1 LTV0 (normaali) 
Sydän: OK

Maximilla on ihana ja reipas luonne, ja se elää koiralaumassa lapsiperheessä. Maximilla on mielenkiintoisen sukutaulun ja komean ulkonäön lisäksi loistava harrastuskoiran luonne. Maximilla on hieno ja kauniin värinen turkki ja lyhyt tiivis runko. 


Emä: Ikurin Genius Loci

FI MVA LT & LV JCH

Syntymäaika: 19.6.2017
Lonkat: C/C
Polvet: 0/0
Kyynärät: 0/0
Silmät: OK

Haiku on sijoitusnarttumme, jolla on todella kaunis rakenne ja ihastuttavan helppo luonne. Haiku asustelee kerrostalossa pääkaupunkiseudulla ja se sopeutuu käsittämättömän nopeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Haiku rakastaa kaikkia, niin ihmisiä kuin koiriakin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Helpon luonteensa lisäksi sillä on pysty ja helppohoitoinen, vaaleahko turkki sekä todella kaunis pää (Haiku voitti Erikoisnäyttelyssä 2017 Paras Nartun Pää -palkinnon). 

Maxim on kotoisin kaukaa Venäjältä ja olimme tuijotelleet Maximin sukutaulua jo pentueen ollessa vasta suunnitteluvaiheessa. Ymmärrettävästi olimmekin todella onnellisia, kun Pirre (kennel Storywood) päätti tuoda pentueesta Maximin Suomeen. Pia lähti Pirrelle kaveriksi hakemaan Maximia ja olemme päässeet tämän kummipojan vaiheita ja kehittymistä seurailemaan ihan pennusta asti. 

Olemme iloisia saadessamme käyttää Maximia jalostukseen sijoitusnartullemme Haikulle. Toivomme, että tästä yhdistelmästä saamme tasapainoisia ja terveitä, mutkattomilla luonteilla varustettuja kessuja kaveriksi niin harrastuksiin kuin metsälenkeillekin. Ulkonäöltään toivomme pentujen olevan liioittelemattomia, kauniin värisiä ja turkeiltaan helppohoitoisia. 

Kiitos Pirrelle mahdollisuudesta käyttää Maximia jalostukseen ja Sannalle Haikun hyvästä hoidosta. 

Tämä yhdistelmä täyttää jalostuksen tavoiteohjelman vähimmäisvaatimukset ja sillä on siis jalostustoimikunnan hyväksyntä. 


Kuvia K2-pennuista


Ikurin keeshondit...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja vähintään niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja syntyy meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja. Meillä ei ole kenneltiloja, vaan Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne ulkoilevat myös runsaasti vapaana pihassamme ja näemme paljon vaivaa opettaaksemme pennuille sisäsiisteyden alkeet, sosiaalistaaksemme pentuja ja tutustuaksemme pentujemme luonteisiin ja ominaisuuksiin. Tavoitteemme on aina löytää jokaiselle pennulle sellainen rakastava koti, johon se kaikilta ominaisuuksiltaan parhaiten sopii. 

Vaikka itse olemmekin aktiivisia erilaisissa harrastuksissa ja olemme aina valmiita tukemaan ja rohkaisemaan kasvattiemme omistajia erilaisten lajien kokeilemisessa, on meille kuitenkin tärkeintä löytää pennuillemme kodit, joissa niitä rakastetaan syvästi, hoidetaan huolella ja tarjotaan ihan tavallista virikkeellistä ja aktiivista arkea. Koska rodun terveys on meille lähtökohta kasvattamiseen, toivomme myös, että kasvateillemme teetetään terveystutkimukset niiden lähestyessä kahden vuoden ikää. Tuemme kasvattiemme terveystutkimuksien tekemistä taloudellisesti pienellä summalla.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Ikurin-pennulle rakastavan kodin, ota yhteyttä!