Pentusuunnitelmia joulukuulle 2017

"On kunnia-asia saada käyttää tätä upeaa urosta kennellimme supertähdelle. Näillä molemmilla on upean ulkonäön ja show-luonteen lisäksi takanaan monien sukupolvien verran loistavia periyttäjiä." - Ikurin kasvattajat 

Isä: Calivale Katch Me If U Kan "Bolte"

AUS MVA
53 All Breeds BIS and 6 BISS

Syntymäaika: 29.9.2010
Terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0
PHPT Negatiivinen

Bolte on tällä hetkellä Australian menestynein keeshond ja se on arvostetun Calivale kennelin kasvatteja. Sillä on käsittämättömät 53 kaikkien rotujen näyttelyiden Best In Show -voittoa ja erikoisnäyttelyiden Best In Show -voittoja peräti kuusi kappaletta. Bolte edustaa perinteistä ja rotumääritelmän mukaista keeshondia, jolla on upeat liikkeet ja kaunis, puhdas väri. Se on luonteeltaan innokas ja energinen sekä aina valmiina toimintaan. Sillä on myös menestyksekästä jälkeläisnäyttöä muutaman pentueen verran Australiassa.


Emä: Ikurin Divina Diva "Diva"

C.I.B. & FI & POHJ & SE & NO & EE & LV & LT & BALT & RU MVA RU & LT & LV & EE & BALT JMVA HeJW-15 & PMJV-15

(C) Sari Vatanen
(C) Sari Vatanen

Syntymäaika: 23.11.2014
Terveys: lonkat C/C, kyynärät 1/1, polvet 1/0, silmät OK
PHPT Negatiivinen

Diva on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kerätä jo mittavan tittelirivin, mutta ulkomaan menestyksen lisäksi se on pärjännyt upeasti myös Suomen kovatasoisessa keeshond-kilpailussa, tästä todisteena se oli vuonna 2016 Suomen Paras Keeshond-narttu (jaettu 1. sija). Divalla on Bolten tapaan upeat liikkeet ja kaiken kaikkiaan se on mielestämme yksi parhaiten rakentuneita kasvattamiamme keeshondeja.

Divan tiedot ja näyttelytulokset KoiraNetissä.


YHDISTELMÄN SUKUTAULU TÄÄLLÄ.

Yhdistelmä on Suomen Keeshond Ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä.


Odotuksemme ovat jälleen äärimmäisen korkealla ja olemme hyvin innoissamme saadessamme yhdistää nämä kaksi upeaa yksilöä, joilla on erittäin mielenkiintoiset sukutaulut. Uskomme, että Diva ja Bolte tulevat täydentämään toisiaan erinomaisesti ja tuloksena on tasapainoisesti rakentuneita, hyväturkkisia ja kauniin värisiä keeshondeja niin näyttelyihin kuin muihinkin harrastuksiin.

Jos olet kiinnostunut antamaan Ikurin-pennulle rakastavan ja aktiivisen kodin, ota rohkeasti yhteyttä!


Ikurin pennuista...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja.

Meillä ei ole kenneltiloja, ja näin Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne saavat myös ulkoilla runsaasti vapaana pihassamme.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.


Jos olet kiinnostunut keeshondista...

Suomen Keeshond ry - Lisätietoa rodusta
Pentuopas - Suomen Keeshond ry:n tekemä opas uusille kessunpennun omistajille
Koiranomistajan peruskurssi - Tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä pennuista