Pentuja

Alma kävi ultrassa maanantaina 19.3. ja varmistui, että meille tulee pentuja huhtikuun puolivälissä!

Saamme suurpentueen, sillä maanantaina 16.4. röntgenissä näkyi peräti 9 pientä vipeltäjää. Almalla alkaa olla jo aika isot oltavat ja synnytys lähestyy kovaa vauhtia.

Jos olet kiinnostunut liittymään Ikurilaisten porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Isä: Calivale Katch Me If U Kan "Bolte"

AUS MVA
53 All Breeds BIS and 6 BISS

Syntymäaika: 29.9.2010

Terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0
PHPT Negatiivinen

Bolte on tällä hetkellä Australian menestynein keeshond ja se on arvostetun Calivale kennelin kasvatteja. Sillä on käsittämättömät 53 kaikkien rotujen näyttelyiden Best In Show -voittoa ja erikoisnäyttelyiden Best In Show -voittoja peräti kuusi kappaletta. Bolte edustaa perinteistä ja rotumääritelmän mukaista keeshondia, jolla on upeat liikkeet ja kaunis, puhdas väri. Se on luonteeltaan innokas ja energinen sekä aina valmiina toimintaan. Sillä on myös menestyksekästä jälkeläisnäyttöä muutaman pentueen verran Australiassa.


Emä: Ikurin Elatio Regina "Alma"

FI & SE & LV MVA RU & EE JMVA EEJV-16 & JMV-16 & RIGAW-17
Juniori Maailman Voittaja 2016

Syntymäaika: 12.5.2015
Terveys: lonkat A/A, kyynärät 0/0. polvet 0/0, silmät OK
PHPT Negatiivinen

Alma on ihastuttavalla luonteella varustettu sijoitusnarttumme, joka on saavuttanut myös hienoa menestystä näyttelykehistä, tästä muun muassa Maailman Voittaja Juniori 2016 -titteli todistuksena. Almalla on hienot nartun mittasuhteet, vaivattomat liikkeet, helppohoitoinen ja hyvälaatuinen turkki sekä kaunis pää ja ilme. Alma tulee hienosti toimeen lasten kanssa ja sillä on kaikin tavoin leikkisä ja mutkaton luonne. Alma on kuitenkin toimintakykyinen ja se omaa hyvän hermorakenteen, esimerkiksi ulkomaan näyttelyreissut ovat olleet aina helppoja Alman kanssa. 

Alman tiedot ja näyttelytulokset KoiraNetissä


YHDISTELMÄN SUKUTAULU TÄÄLLÄ.

Yhdistelmällä on jalostustoimikunnan hyväksyntä. 


Odotuksemme tätä pentuetta kohtaan ovat jälleen korkealla ja olemme hyvin innoissamme saadessamme yhdistää nämä kaksi hienoa koiraa, joilla on erittäin mielenkiintoiset sukutaulut. Uskomme, että Alma ja Bolte tulevat täydentämään toisiaan erinomaisesti ja tuloksena on tasapainoisesti rakentuneita, hyväturkkisia ja kauniin värisiä keeshondeja niin näyttelyihin kuin muihinkin harrastuksiin.

Jos olet kiinnostunut antamaan Ikurin-pennulle rakastavan kodin, ota rohkeasti yhteyttä!


Ikurin pennuista...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja.

Meillä ei ole kenneltiloja, ja näin Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne saavat myös ulkoilla runsaasti vapaana pihassamme.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.


Jos olet kiinnostunut keeshondista...

Suomen Keeshond ry - Lisätietoa rodusta
Pentuopas - Suomen Keeshond ry:n tekemä opas uusille kessunpennun omistajille
Koiranomistajan peruskurssi - Tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä pennuista