Pentuja

Pennut syntyivät 3.11.2018. Nyt meillä on kaksi pirteää pikkuprinssiä!

Molemmat pojat ovat alustavasti varattu.

Pojat 1 viikon iässä. (C) Taina Friman
Pojat 1 viikon iässä. (C) Taina Friman

Pentueen vanhemmat

Isä: Eerondaali Braveheart "Brädi"

C.I.B. POHJ & FI  & DK & SE & EEJV-16 EUJV-16 BENELUXJV-16 PMJV-16 DKJV-16 DKV-16 HeJW-16 V-16 JV-16 LTV-17 LVV-17 DKV-17 DEV-17 EEV-18 MV-18

Erikoisnäyttelyn 2017 BIS, Maailman Voittaja 2018, Vuoden 2016 Paras Keeshond Uros

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Distichiasis todettu, lievä
PHPT: Negatiivinen perimältään
Kivekset: Normaalit

Brädi on hieno ja tasapainoinen rodun edustaja niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Luonteeltaan Brädi on avoin, sosiaalinen ja leikkisä. Se on myös erittäin lapsirakas ja nopea oppimaan uusia asioita. Brädillä on kaunis ja helppohoitonen, pysty turkki, jossa on kaunis värivaihtelu. Brädin liikkeet ovat vetävät ja sen sivukuva on hyvin tasapainoinen ja kaunis. 

Brädi on yksi Suomen tämän hetken menestyksekkäimmistä uros-keeshondeista eikä suotta. Sillä on myös yhden pentueen verran kauniita jälkeläisiä. 

Emä: Ikurin Divina Diva "Diva"

C.I.B POHJ & FI & SE & NO & EE & LV & LT & RU & BALT MVA RU & LT & LV & EE & BALT JMVA RKFV HeJW-15 PMJV-15 SEV-17

Vuoden 2016 Paras Keeshond Narttu

Lonkat: C/C
Kyynärät: 1/1
Polvet: 0/0
Silmät: OK
PHPT: Negatiivinen perimältään

Diva on prinsessamme ja näyttelytähtemme ja sen näyttelymenestys on ollut upeaa. Sillä on hienot ja rodunomaiset liikkeet, tasapainoinen rakenne ja vankka luusto sekä kauniisti kiinnittynyt häntä. Sen turkki on helppohoitoinen, jonka perussävy on vaaleahko ja jossa on selkeät värimerkit.

Näyttelymenestyksensä lisäksi Diva on mitä erinomaisin harrastuskoira ja sen kanssa harrastetaankin rally-tokoa. Luonteeltaan Diva on toimintakykyinen, vilkas ja iloinen, ja se on äärimmäisen ihmisrakas.


Olemme hyvin innoissamme saadessamme yhdistää nämä kaksi upeaa koiraa, joilla on hienon ja rodunomaisen ulkonäön lisäksi hyvät harrastuskoiran luonteet ja joiden sukutauluissa yhdistyvät amerikkalaiset ja englantilaiset linjat omiin suomalaisiin  linjoihimme. Uskomme, että Diva ja Brädi tulevat täydentämään toisiaan erinomaisesti ja tuloksena on tasapainoisesti rakentuneita, hyväturkkisia ja kauniisti liikkuvia keeshondeja niin näyttelyihin kuin muihinkin harrastuksiin. Kiitos Tarulle tästä mahdollisuudesta!

YHDISTELMÄN SUKUTAULU TÄÄLLÄ.

Yhdistelmällä on Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksyntä.

Jos olet kiinnostunut antamaan Ikurin-pennulle aktiivisen ja rakastavan kodin, ota yhteyttä


Ikurin keeshondit...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja.

Meillä ei ole kenneltiloja, ja näin Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne saavat myös ulkoilla runsaasti vapaana pihassamme.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Ikurin-pennulle rakastavan kodin, ota yhteyttä!


Jos olet kiinnostunut keeshondista...

Suomen Keeshond ry - Lisätietoa rodusta
Pentuopas - Suomen Keeshond ry:n tekemä opas uusille kessunpennun omistajille
Koiranomistajan peruskurssi - Tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä pennuista