Pentuja

Pentue suunnitteilla syksylle 2019

Isä: IKON's Bugatti Impressum "Bugatti"

AM CH

s. 4.7.2010
Rekisterinumero: NP26743301
Lonkat: Good
Kyynärpäät: Loukkaantunut, ei tutkittu
Polvet: Normal
Silmät: Normal (tutkittu 3 kertaa)
Sydän: Normaali
PHPT: Negatiivinen

Toimme muutama vuosi sitten Bugatin spermaa Amerikasta Suomeen. Bugatti on kookas ja komea uros, jolla on vankka luusto ja upea tumma väri. Uroksella on erittäin mielenkiintoinen sukutaulu ja se on jättänyt upeita jälkeläisiä. 

Emä: Ikurin Elatio Regina "Alma"

MVA & Junior Maailman Voittaja 2016  

s. 12.5.2015
Rekisterinumero: FI33895/15
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0 (Voimassa 2019 asti)
Silmät: OK
PHPT: Negatiivinen

Alma on sievä ja tasapainoinen kessunarttu, jolla on ihastuttava luonne ja helppo temperamentti. Alman turkki on ihanteellinen ja helppohoitoinen ja väritys on hyvin kaunis. Almalla on helpot ja vaivattomat liikkeet, kaunis ryhti ja mielestämme äärettömän kaunis pää ja ilme. 


Alma on meidän H2-pentueemme emä ja olemme olleet todella tyytyväisiä sen jättämiin jälkeläisiin sekä siihen, kuinka hienosti Alma hoiti pentunsa. Samoin juuri Bugatin upeat jälkeläiset ja sukutaulu saivat meidät kiinnostumaan sen käyttämisestä. Uskomme, että Alma ja Bugatti täydentävät toisiaan erinomaisesti, sillä Bugatti tuo vankkaa luustoa ja kokoa siinä missä Almalla on todella kaunis pää ja ihastuttava luonne. Molemmilla vanhemmilla on kauniit turkit ja värit sekä sopusuhtaiset rungot. 

Suuri kiitos Anna-Maijalle luottamuksesta ja mahdollisuudesta käyttää Almaa uudelleen jalostukseen!


Ikurin keeshondit...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja.

Meillä ei ole kenneltiloja, ja näin Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne saavat myös ulkoilla runsaasti vapaana pihassamme.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Ikurin-pennulle rakastavan kodin, ota yhteyttä!


Jos olet kiinnostunut keeshondista...

Suomen Keeshond ry - Lisätietoa rodusta
Pentuopas - Suomen Keeshond ry:n tekemä opas uusille kessunpennun omistajille
Koiranomistajan peruskurssi - Tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä pennuista