L2

s. 20.8.2021

Urokset

Ikurin Lux In Nocte "Ykä"
Ikurin Locus Iste "Juska"

Nartut

Ikurin Lumen Naturale "Kida"
Ikurin Laterna Magica "Lyylikki"
Ikurin Ludi Magister "Kira"


Isä: Barkee's Nothing Else Matters "Cosmo"

AM CH

Syntymäaika: 6.5.2017
Rekisterinumero: NP46597802 (AKC)
Lonkat: Good
Kyynärät: Normal
Polvet: Normal
Silmät: Normal
PHPT: Testattu negatiiviseksi

Emä: Ikurin Genius Loci "Haiku"

MVA

Syntymäaika: 19.6.2017
Rekisterinumero: FI39199/17
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0 (Ei voimassa)
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia
PHPT: Perimältään negatiivinen


Haiku on oma kasvattimme ja kerrassaan ihastuttava kessuneiti. Haikulla on tasapainoinen rakenne, hieno, vankka luusto ja sujuvat liikkeet. Haikun turkki on helppohoitoinen ja sillä on erittäin kaunis pää, joka on palkittu Erikoisnäyttelyssä 2018 näyttelyn kauneimpana nartun päänä. Haiku on K2-pentueemme emä ja olemme olleet erittäin iloisia siitä, miten hieno emä ja periyttäjä Haiku oli. 

Cosmo on helppo ja kaunis liikkuja, joka pitää ryhtinsä hienosti liikkeessä. Cosmolla on hieno luusto sekä rodulle tyypillinen, erinomainen turkinlaatu. Luonteeltaan on Cosmo on omistajansa mukaan tasapainoinen ja lempeä. Cosmo on myös hyvin älykäs ja erittäin huumorintajuinen perhekoira, joka pitää kaikista lapsista ja eläimistä. Cosmo ei ole suunapäänä tapahtumien keskipisteessä, vaan herralle on tyypillistä tarkkailla tilannetta ensin ja toimia vasta sitten. 

Olemme hyvin iloisia voidessamme toteuttaa tämän erittäin mielenkiintoisen yhdistelmän, jossa saamme yhdistää meille uusia ja Suomessa vielä suuremmalta osin tuntemattomia linjoja Amerikasta, omiin, erinomaisesti tuntemiimme, vahvoihin narttulinjoihimme. Toivomme, että tästä yhdistelmästä saamme tasapainoisia ja terveitä, avoimilla ja tasapainoisilla luonteilla varustettuja kessuja kaveriksi niin harrastuksiin kuin metsälenkeillekin. Ulkonäöltään toivomme pentujen olevan liioittelemattomia, kauniin värisiä ja kessumaisesti liikkuvia sekä turkeiltaan helppohoitoisia Ikurilaisia. 

Tämä yhdistelmä täyttää Suomen Keeshond ry:n jalostuksen tavoiteohjelman vähimmäisvaatimukset ja sillä on siten Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksyntä. 

Kiitos Sannalle ja Jonnelle hyvästä yhteistyöstä ja mahdollisuudesta käyttää Haikua uudelleen jalostukseen!