M2

s. 25.1.2022

Urokset

Ikurin Maximilian Maximus "Herkules" (sininen)
Ikurin Mare Liberum "Rommi" (vihreä)
Ikurin Martis Dies "Kimmo" (keltainen)
Ikurin Meo Marte "Sisu" (punainen)
Ikurin Magnus Fennicus "Finn" (keltainen)

Nartut

Ikurin Magna Carta "Mallu" (lila)
Ikurin Mea Batavica "Leeloo" (pannaton)
Ikurin Maximia Sententia "Nora" (punainen)
Ikurin Mirabile Fennica "Matta" (oranssi)


Isä: Ikurin Stella Polaris

C.I.B. FI & SE & EE & LV & CZ & RU & BY & HU MVA EE VMVA HU JMVA EUJV-08 V-10 RKFV-09 EEV-12 HeW-12 MV-13 EEV-13 SEV-14 HeVW-15 V-15 VV-15 PMVV-15 EEVV-16 LVVV-16 VV-17 HeW-17 HeVW-17

24.11.2007 - 25.5.2020
Rekisterinumero: FIN12600/08
Lonkat: B/B
Kyynärpäät: 0/0
Polvet: 0/0 (Ei voimassa)
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia

Keksi oli yksi Suomen menestyneimpiä keeshond-uroksia ja se voittikin aikanaan Vuoden Keeshond -uros palkinnon peräti kolme kertaa. Lisäksi se oli kahdesti paras uros Cruft'sissa ja oli vakiomenestyjä ryhmäkehissä. 

Hienon näyttelymenestyksensä lisäksi Keksi oli luonteeltaan mitä mukavin kessu-uros. Se oli aktiivinen ja mukana kaikessa touhussa, mutta se osasi myös rauhoittua. Se oli helppo reissukaveri ja se sopeutui aina nopeasti uusiin tilanteisiin. Keksi oli aina hyvällä tuulella!

Keksi on jättänyt hyvää jälkeä suomalaiseen keeshond-kantaan ja se onkin myös meidän hienon G2-pentueemme isä. Keksi oli tunnettu upeista liikkeistään ja hienosta rakenteestaan. Sillä oli erinomaiset mittasuhteet ja kaunis Ikurin pää sekä hieno luusto.

Emä: Ikurin Hasta Bonita

C.I.B FI & CH & LT MVA ALPENSG-21


 

21.4.2018
Rekisterinumero: FI30630/18
Lonkat: B/B
Kyynärpäät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia

Lyyli on nuoreen ikäänsä nähden ehtinyt kerryttää myös hienoa näyttelymenestystä: se oli mm. Erikoisnäyttelyssä 2019 PN2 sekä Helsinki Winner 2019 -näyttelyssä isosta narttulaumasta PN4. Lisäksi se on ehtinyt käydä valloittamassa myös Keski-Eurooppaa ja onkin ainoa suomalainen keeshond, joka on virallisesti Alppien muotovalio!

Lyylikin on luonteeltaan hyvin aktiivinen ja touhukas sekä hyvin kiltti. Lyyli tulee hienosti toimeen muiden kessujen kanssa ja sillä on hyvä itsetunto. Se on rohkea ja tasapainoinen ja se sopeutuu Keksin tavoin nopeasti uusiin tilanteisiin. 
Nämä sukutaulut ovat olleet mielessämme aikanaan jo Lyylin pentuetta suunnitellessame. Lyylissä yhdistyvät omat linjamme amerikkalaisiin ja australialaisiin linjoihin, joihin nyt Keksi tulee tuomaan aimo annoksen Ikurilaisuutta sekä englantilaisia kessulinjoja. Keksi edustaa hyvin perinteistä ja alkuperäistä keeshond-tyyppiä ja uskomme, että Lyylin kanssa tuloksena voi parhaimmillaan olla klassisia, kauniin värisiä, vapaasti ja kessumaisesti liikkuvia aktiivisia kessuja moniin harrastuksiin. 

Kiitos Lyylin toiselle omistajalle Katjalle mahdollisuudesta tähän pentueeseen sekä Reprovetille hienosta työstä pentujen alkuunsaattamisessa.