Pentusuunnitelmia

Nasun juoksuja odotellaan alkavaksi loppuvuodesta 2022. 

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tarjoamaan pienelle Ikurilaiselle rakastavan ja aktiivisen kodin. 


Emä: Ikurin Juno Bella
"Nasu"

FI & EE MVA TLNW22

Syntymäaika: 1.3.2020
Rekisterinumero: FI22842/20
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia
PHPT: Perimältään negatiivinen

Isä: Ikurin Imperator Leonum
"Leo"

C.I.B. FI & SE & DK & NO & EE & LT MVA HeJW-19 JV-19 PMV-19 PMJV-19 TLNW22 DKKJUBW22 BORNHW22 HAHW22

Syntymäaika: 3.11.2018
Rekisterinumero: FI10143/19
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia
Selkä: VA0 (normaali), SP0 (puhdas), LTV0 (normaali) 
PHPT: Perimältään negatiivinen

Yhdistelmän sukutaulu löytyy täältä. Yhdistelmä täyttää Suomen Keeshond ry:n jalostuksen tavoiteohjelman vähimmäisvaatimukset ja sillä on siten jalostustoimikunnan hyväksyntä.

Tämä yhdistelmän takana sekä Nasun että Leon emälinjassa on katkeamattomasti 6 -7 sukupolvea parhaita narttujamme. Tavoitteenamme on saada aikaan mahdollisimman rotutyypillisiä keeshondeja ilman liioiteltuja piirteitä. Nasu ja Leo ovat luonteeltaan kumpikin vilkkaita ja hyvällä harrastusmoottorilla varustettuja keeshondeja, joissa uskomme olevan potentiaalia monenlaiseen harrastamiseen. Leo ja Nasu ovat kumpikin ihmisläheisiä, seurallisia ja kilttejä ja ne on helppoa ottaa mukaan uusiin tilanteisiin. Ulkonäöllisesti molemmat ovat erittäin rotutyypillisiä, tasapainoisesti rakentuneita ja mitä hienoimmilla turkinlaaduilla varustettuja kessuja. 

Kiitos Nennalle Nasun loistavasta hoitamisesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Kerromme yhdistelmästä ja sen tavoitteista mielellämme lisää - ota rohkeasti yhteyttä!


Ikurin keeshondit...

Kaikki jalostuskoiramme ovat PHPT-negatiivisia ja tutkittuja vähintään niin lonkistaan, kyynärpäistään, polvistaan kuin silmistäänkin.

Pentuja meille harvakseltaan, koska haluamme antaa kaikille pennuille huomiota ja kodinomaisen kasvualustan. Kaikki yhdistelmämme ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja. Meillä ei ole kenneltiloja, vaan Ikurin pennut kasvavat kodin arjessa, tottuvat käsittelyyn, ääniin ja perhe-elämään. Ne ulkoilevat myös runsaasti vapaana pihassamme ja näemme paljon vaivaa opettaaksemme pennuille sisäsiisteyden alkeet, sosiaalistaaksemme pentuja ja tutustuaksemme pentujemme luonteisiin ja ominaisuuksiin. Tavoitteemme on aina löytää jokaiselle pennulle sellainen rakastava koti, johon se kaikilta ominaisuuksiltaan parhaiten sopii.

Vaikka itse olemmekin aktiivisia erilaisissa harrastuksissa ja olemme aina valmiita tukemaan ja rohkaisemaan kasvattiemme omistajia erilaisten lajien kokeilemisessa, on meille kuitenkin tärkeintä löytää pennuillemme kodit, joissa niitä rakastetaan syvästi, hoidetaan huolella ja tarjotaan ihan tavallista virikkeellistä ja aktiivista arkea. Koska rodun terveys on meille lähtökohta kasvattamiseen, toivomme myös, että kasvateillemme teetetään terveystutkimukset niiden lähestyessä kahden vuoden ikää. Tuemme kasvattiemme terveystutkimuksien tekemistä taloudellisesti pienellä summalla.

Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen, ja Ikurin pennut luovutetaan

  • n. 8 viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä ja mikrosirutettuina
  • kolmeen kertaan madotettuina
  • eläinlääkärin tarkistamina.

Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet, penturuokaa, harjan, leluja ja kasvattajien elinikäisen, täyden tuen. Olemme aidosti kiinnostuneita jokaisesta kasvatista ja sen kuulumisista läpi sen elämän. Iloitsemme kasvattien omistajien kanssa myötämäessä ja annamme tukemme vastoinkäymisissä.


Jos olet kiinnostunut keeshondista...

Suomen Keeshond ry - Lisätietoa rodusta
Pentuopas - Suomen Keeshond ry:n tekemä opas uusille kessunpennun omistajille
Koiranomistajan peruskurssi - Tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä pennuista