Pentuja

Nasu on astutettu Leolla helmikuussa ja pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun alussa. 


Emä: Ikurin Juno Bella
"Nasu"

C.I.B.* FI & EE & LT MVA TLNW22


(C) Roviophotography
(C) Roviophotography

Syntymäaika: 1.3.2020
Rekisterinumero: FI22842/20
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia
PHPT: Perimältään negatiivinen


Isä: Ikurin Imperator Leonum
"Leo"

C.I.B. FI & SE & DK & NO & EE & LV & LT & BALT MVA HeJW-19 JV-19 PMV-19 PMJV-19 TLNW-22 DKKJUBW-22 BORNHW-22 HAHW-22 LVV-23

(C) AlexDesign
(C) AlexDesign

Syntymäaika: 3.11.2018
Rekisterinumero: FI10143/19
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: Ei perinnöllisiä silmäsairauksia
Selkä: VA0 (normaali), SP0 (puhdas), LTV0 (normaali) 
PHPT: Perimältään negatiivinen

Tämän yhdistelmän sukutaulu on meillä ollut mietinnässä ja pohdinnassa jo vuosia - aina J2-pentueen syntymästä asti. Vihdoin aika ja tähdet olivat kohdillaan ja pääsemme katsomaan, mitä Nasusta ja Leosta syntyy. Ulkonäöllisesti sekä Leo että Nasu ovat erittäin rotutyypillisiä, tasapainoisesti rakentuneita ja erinomaisilla turkinlaaduilla varustettuja kessuja. Luonteeltaan Nasu vilkas ja ihmisläheinen, Leolla puolestaan on ihan loputon moottori kaikkeen harrastamiseen. Molemmat ovat aktiivisia ja kotioloissa mitä ihanimpia kainalokavereita.  

Leo on menestynyt hienosti näyttelyissä ja on ollut mm. Norjan Erikoisnäyttelyn VSP vuonna 2022 sekä Suomessa vuoden 2023 Keeshond-uros. Nasukin ehti kerätä  ennen valioitumistaan kunnioitettavan määrän SERTejä ja se valioitukin heti ensi yrittämällä kaksi vuotta täytettyään.

Toivomme, että tästä yhdistelmästä on tuloksena mahdollisimman rotutyypillisiä keeshondeja ilman mitään liioiteltuja piirteitä, niin ulkonäön kuin luonteenkin osalta. Lisäksi toivomme saavamme aktiivisia ja iloisia kessuja, joista on harrastuskaveriksi moneen eri lajiin ja aktiiviseen arkeen. 

Kiitos Nennalle ja Oskulle Nasun loistavasta hoitamisesta ja hyvästä yhteistyöstä sekä tämän pentueen mahdollistamisesta. 

Tämän yhdistelmän sukutaulu löytyy täältä. Yhdistelmä täyttää Suomen Keeshond ry:n jalostuksen tavoiteohjelman vähimmäisvaatimukset ja sillä on siten jalostustoimikunnan hyväksyntä.