2020

28.1.

Alma siemennettiin vuoden alkumetreillä tammikuun alussa ja tänään ultrassa näkyi ainakin kuusi pikkukessun alkua. Lue lisää Pentuja-sivulta. 

Tammikuun loppupuolella Turun KV:ssa kennelistämme oli kaksi edustajaa, jotka edustivatkin meitä varsin kunniakkaasti . Daisy (Ikurin Gesta Fabella) oli PN2 ja vaikka ei saanutkaan kaipaamaansa serttiä, nappasi joka tapauksessa CACIBIn. Pate (Ikurin Hic Hoc) oli hankkimassa lisää näyttelykokemusta ja sijoittui nuorten luokassa toiseksi ja palkittiin myös SA:lla.

20.1.

Pohjoisen Ikurilaiset tekevät säännöllisesti urheasti näyttelyreissuja tänne etelä-Suomeen, joten päätimme tehdä kerrankin vastavierailun. Ida ja Pia lähtivätkin siis Kajaanin kansainväliseen koiranäyttelyyn tammikuun puolessa välissä tapaamaan ihania Ikurilaisia ja palelemaan Kajaanin kylmään pallohalliin. Tuomari Sari Holopaiselle esitettiin kaksikymmentä kaunista keeshondia ja saaliimme oli erittäin mieliämme (ja näyttelyssä jäätyneitä varpaitamme) lämmittävä. Paikalla oli hienosti seitsemän Ikurilaista, jotka kaikki saivat ERIn ja SA:n. 

Uroksissa lippuamme piti korkeimmalla pikkukarhu-Paddington (Ikurin Honores Ursus), joka miehistyy ja kehittyy jatkuvasti. Tällä kertaa tuloksena upeasti nuorten luokan voitto ja lopulta PU2. Paddington sai myös urosten SERTin sekä vara-cacibin, joka muuttuu cacibiksi urosten ykkösen ollessa jo kansainvälinen muotovalio. Junioriurokset voitti puolestaan Leo (Ikurin Imperator Leonum), joka sai vara-SERTin ja oli "PU5". Kerrassaan kauniin turkin kasvattanut Fedja (Ikurin Fedja Patrus) oli valiourosten neljäs ja sai ERIn ja SA:n ja Pommi (Ikurin Tua Res VD) voitti veteraaniurokset myös ERIn ja SA:n kera ja oli VSP-Veteraani.

Nartuissa Haiku (Ikurin Genius Loci) oli valionarttujen toinen ja PN3. Näin Haikukin sai vara-cacibin, joka muuttuu myös viralliseksi cacibiksi. PN4 oli puolestaan Lyyli (Ikurin Hasta Bonita), joka voitti nuorten narttujen luokan ja sai myös narttujen SERTin. Diva (Ikurin Divina Diva) porhalsi itsensä valionarttujen kolmanneksi. 

Kasvattajaryhmämme oli kolmen esitetyn ryhmän joukosta toinen ja sai kunniapalkinnon.

Kiitos jälleen kasvattiemme omistajat, kessuväki ja ihanat apurit hauskasta päivästä ja seurasta! :-)