2019

31.1.

Viime vuoden uutisissa on epähuomiossa jäänyt mainitsematta eräs upea saavutus harrastuskentältä.

Viime marraskuussa Copo (Ikurin Canis Eximus) ja ohjaaja Kärppä kisailivat itsensä Rally-Tokon Rotumestareiksi vuosimallia 2018! Lämpimät onnittelut edelleen Copo ja Kärppä! Copo oli myös ainoa kennelimme kasvatti, joka sai kansainvälisen valion vahvistuksen vuonna 2018. Muita vahvistuksia odotellaan vielä tänä vuonna.

22.1.

H2-pentumme jättivät eilen pentukehät taakseen ja saavuttivat 9 kuukauden iän. Onnentoivotukset koko pentueelle!

Ikurin Honores Ursus "Paddington" 9kk (C) Sari Vatanen
Ikurin Honores Ursus "Paddington" 9kk (C) Sari Vatanen
Ikurin Heros Maximus "Elmo" 9kk (C) Päivi Järvinen
Ikurin Heros Maximus "Elmo" 9kk (C) Päivi Järvinen

20.1.

Lauantai alkoi hienosti, kun Ilomantsin ryhmänäyttelystä kantautui uutisia. Fiina (Ikurin Gratissima Filia) oli 12 kessun joukosta upeasti ROP SERTin kera. Elviira (Ikurin Hedera Auris) oli viimeistä kertaa pentuluokassa ja narttupentujen toinen. Lämpimät onnittelut molemmille! 

Turun kansainvälisessä näyttelyssä 25 kessun joukosta Alma (Ikurin Gratia Speciali) voitti jälleen nartut ja oli VSP. Myös Haiku (Ikurin Genius Loci) ja Mesi (Ikurin Gaudeamus Igitur) saivat ERIn ja SAn. Haiku oli nuorten luokan toinen ja Mesi avoimen luokan kolmas, Pepsi (Ikurin Vera Causa) oli ROP-Veteraani ja Keksi (Ikurin Stella Polaris) VSP-veteraani. Kasvattajaryhmiä esitettiin peräti kolme kappaletta ja me olimme ROP-kasvattaja. Päivä päättyi upeasti ryhmäkehissä, kun olimme lopulta BIS2!

Kennel Ikurin BIS2! (C) Eila Helen
Kennel Ikurin BIS2! (C) Eila Helen

14.1.

Vuosi alkoi mukavasti, kun kolme Ikurilaista esiintyi Kajaanin perinteisessä KV-näyttelyssä. Alma (Ikurin Gratia Speciali) oli nuorten luokan toinen ja PN2 vara-sertillä ja vara-cacibilla. Fiina (ikurin Gratissima Filia) sai ERIn ja oli Alman perässä nuorten luokan kolmas. Pikkuinen Elviira (Ikurin Hedera Auris) oli kahden pennun joukosta hienosti ROP. 

Onnea kaikille ja kiitos Ikurilaisten esille tuomisesta!